Christine F. Interiørdesign

Vi leverer varme og hyggelig interiør til private hjem, hytter, hotell, restaurant og kontor. Nøye plukker vi utvalgte gjenstander, skreddersyr løsninger som er bruksvennlige og legger vekt på å være kostnadseffektive i form av smarte valg og gjerne gjenbruk.

Vi har i over 20 år i bransjen lett med lys og lykte for å finne små, gjerne familiedrevet bedrifter som lager vakre håndlagede møbler, tekstiler, belysning og gjenstander med stort engasjement. 

Vi er best når vi får tegne planløsninger, skreddersydde kjøkken, bad og garderober, velge nydelige farger, møbler, belysning, levere målsøm av vakre tekstiler og sette det hele sammen fra våre fantastiske leverandører. 

Vi jobber med noen av de beste innen sitt fag, de fineste produktene og de flinkeste håndverkere i bransjen.

VÅR FILOSOFI

Vi gjør hverandre gode og sammen løfter vi kunder, leverandører, håndverkere og oss selv. 

Vårt ønske er gode og varige relasjoner som kan skape magi i mange år fremover.

Om oss

Christine Fikseaunet er interiørdesigner og har gjennom sitt yrkesliv i interiørbransjen blant annet jobbet med å innrede private hjem, hytter, hotell, restauranter, kontor og offentlige rom. Hun har siden hun startet vært med på å finne unike produkter og er engasjert i å velge gode, varige løsninger og gjerne gjenbruk.

Ulrika Risan har sin bakgrunn fra hotell og restaurantbransjen med prosjekt og økonomistyring. Hun holder alle løse tråder fra start til implementering og er «limet» i vårt interiørstudio. Sammen med Dachsen Lillebror sprer hun glede hos både kunder, håndverkere og leverandører.

Det å håndlage krever ofte tid, men resultatet er god kvalitet som vil vare i mange år fremover. Selv har vi arvet skap, kommoder, stoler, kunst og andre møbler vi verdsetter høyt. 

De forteller en historie og det tror vi er viktig når du skal skape din historie.

Vi er et godt sammensatt team hos oss som hjelper deg med planlegging, skisser, farger, tegninger, tekstiler, belysning, valg og implementering. Hos oss samarbeider vi i team med systudio, møbelsnekker, møbeltaptserer og andre flinke håndverkere.

VI ER PUBLISERT NYLIG

Maison

Nr. 7 – 2024 –  Balansert nostalgi
Nr. 5 – 2024 – Arvegodset
Nr. 2 – 2023 – Holistisk Harmoni

INTERIØRMAGASINET

Nr. 5 – 2021 – Danebu Kongsgaard
Nr. 5 – 2022 – Cosmopolitan Collector
Nr. 2 – 2023 – Den trygge borgen

BØKER

Eventyrlige Detaljer – Halvor Bakke & Christine Fikseaunet– Cappelen Dam

Interiør, Designerenes egne hjem – Green Apple

Home & Cottage – Aschehoug 

Vi er publisert i Andrew Martin International design review vol. 26 og vol. 28.

 

Scroll to Top