23aug

barnerom (1)

barnerom (5)

Da guttene mine var små var det viktig at de sov så lenge som mulig. Det var derfor litt spennende da de gikk fra sprinkelseng til stor seng. Vi kjøpte sengen på Ikea – Hemnes. Den sydde vi et løst trekk til som vi foret, slik at det ble som en hodegavel. Lett å ta av for å vaske og myk mot hodet når de sov. De fikk også en ekstra pute som de lente seg mot på kvelden når vi skulle lese bok. Sengen fungerte også som en sofa eller «daybed» på dagtid. Hodegavelen ble sydd av et litt tykt linstoff og så laget jeg sengeteppe i samme stoffet. Nattbordet er en gammel koffert funnet på et loppemarked i London. Denne sendte jeg hjem som bagasje. På toppen av hodegavelen ble det plass til at favorittbamsene kunne sitte. Dette ble en lun og hyggelig krok.

Etterhvert som de vokste ble bamsene pakket bort, men rommet og stilen var så nøytral at det ikke så ut som et utpreget barnerom. Liftene henger fremdeles oppe og er like fine idag selv om vi har tatt de opp og ned i mange år. Liftopphenget som ble brukt er levert av Toso. Liftene foret jeg med et lystett for som er mykt. Det gjør at det er enkelt å ta liftgardinene opp og ned uten at man må rette ut foldene. I tillegg til dette blir det helt mørkt. Jeg har fått hjelp av en systue til å lage lystette lifter, hodegavel og sengeteppe, men om du er litt «handy» på symaskinen kan du sikkert få til dette selv.

Alle tekstilene er fra Green Apple. Anne Manglerud har tatt bildene.

Du kan se flere bilder på mine hjemmesider, no20.no under prosjekt og barnerom.

23aug

presentasjonsbilde

Jeg bor i No20 og driver No20 Christine F. Interiørdesign. De 10 siste årene har jeg  jobbet i interiørbransjen. Både hos Green Apple og de siste årene som sortimentssjef hos Home & Cottage.  Gjennom ulike møter i bransjen har jeg truffet mange flinke og flotte mennesker som i dag er mine samarbeidspartnere når jeg skal løse store og små interiøroppdrag for kunder.

Jeg er idérik med estetisk sans og har løst både små og store prosjekter.

Jeg hjelper deg med planlegging, skisser, fargeforslag & tegninger, innkjøp og implementering av interiørløsninger til private hjem, hytter og små kontor.

Jeg kan også ta prosjektledelse og styre det fra a til å.

Jeg bistår gjerne på produktdesign, sourcing av leverandører/produsenter og har tekstil som spesialfelt.

Jeg har jobbet mye med foto og bidratt til boken: Interiør – designernes egne hjem/Green Apple. I boken til Home & Cottage har jeg tegnet og utviklet mange av produktene som er med.

Som person er jeg nysgjerrig og viser interesse, er sosial og glad i mennesker og har fått gjennom mange reiser til fjerne land stor interesse for andre kulturer og tradisjoner.